Termeni si conditii

Generalitati


Site-ul www.consultantachimicale.ro este integral proprietatea a entitatii ADACHEM CONSULTING SRL denumit in continuare proprietar. Utilizarea sub orice forma a acestui site presupune acceptarea acestor termeni, a politicii de confidentialitate si a politicii de cookie.

Informatii


Toate informatiile afisate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generala. Proprietarul nu poate fi considerat raaspunzator pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

Proprietate intelectuala


Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptand cazurile in care este mentionat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul sa vizualizeze, si sa stocheze pentru uz personal informatiile prezentate pe acest site. Este interzisa folosirea in alte scopuri (ex: copierea si redistribuirea cu sau fara modificari) decat cele mentionate mai sus a oricaror informatii prezentate pe acest site, fara acordul scris al proprietarului. Constituie exceptie de la aceasta regula distribuirea pe retele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat raspunzator pentru inacuratetea informatiilor puse la dispozitie de furnizorii produselor comercializate de catre proprietar.

Legaturi catre alte pagini


Acest site poate contine legaturi (link-uri) catre alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat raspunzator pentru utilizarea si continutul respectivelor site-uri. Este obligatia utilizatorilor sa consulte politica si termenii acestor site-uri.

Modificari la aceasta pagina

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni de utilizare pentru a fi in permanenta in concordanta cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost facuta in data de 26.04.2021.